Produktudvikling

Ofte er det umulige muligt. Det handler om at tænke i helheder, i løsninger og potentialer frem for begrænsninger – hos Pack Plast er vi parate til at satse samme med dig.

Medarbejdere

Et godt arbejdsmiljø skabes af dygtige, positive medarbejdere. Derfor passer vi godt på vores ansatte og gør os umage med at få alle til at føle sig godt tilpas. I produktionen er der gode hjælpemidler som vakuumløft m.m., desuden er der stor fokus på korrekte arbejdsstillinger – en gang om dagen stilles an til fælles pausegymnastik. Via jobrotation nedsætter vi unødigt slid af vores medarbejdere og i bonus højner det også kvaliteten på slutproduktet.

Der er årlige udflugter (som medarbejderne arrangerer hvert andet år), populær julefrokost og betalte pauser alle dage.

Vi tror på, det samlet giver både arbejdsglæde, motivation og engagement – og at alle derved får en mulighed for at føle sig som en vigtig del af Pack Plast-teamet.

Tekniker hos Pack Plast

Som tekniker oplæres du ”in-house”. Fundamentet for denne oplæring er, at du selv kommer med en bred teknisk baggrund, fx automekaniker, servicemontør o.l.

Jobbet omfatter alle de tekniske grene i virksomheden, dette lige fra service på diverse maskiner, totalrenovering af produktionsmaskiner til fejlfinding på CPU-styringer.

Oplæringsperioden er 1 til 2 år for den grundlæggende del og 3 til 5 år for fuld oplæring.

 

”Arbejdet kræver, at man har både hænder og hoved skruet rigtigt på.”


– Fabrikschef Peter Harritz.

Pakkeoperatør hos Pack plast

Som pakkeoperatør sørger du for at pakke færdigvarer, lave kvalitetskontrol, råvarekontrol, opstart af hele produktionsapparatet, let fejlfinding, truckkørsel, oplæsning af lastbiler, rengøring og meget mere. Din baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er, at du er en god team player.

Stillingen rummer mange forskellige funktioner og kræver tillige gode samarbejdsevner, idet alle pakkeoperatører i fællesskab planlægger og fordeler de daglige arbejdsopgaver.

Pack Plast beskæftiger 15 medarbejdere i to skift, hvoraf to er teknikere.

Arbejdsglæde, motivation, engagement.