Produktudvikling

Ofte er det umulige muligt. Det handler om at tænke i helheder, i løsninger og potentialer frem for begrænsninger – hos Pack Plast er vi parate til at satse samme med dig.

Om Pack Plast

Pack Plast udvikler og producerer termoformede plastemballager til førende fødevare- og levnedsmiddelvirksomheder i Skandinavien og Nordeuropa.

Virksomheden blev etableret i 1987 og er i dag en af de aktører i branchen med mest erfaring i at produktudvikle i tæt samspil med kunderne.

Vi står på en lang tradition for at tilpasse emballagen indholdets formål og optimere den i forhold til produktionsapparatet.

Denne forretningsmodel har resulteret i flere klassiske ikoner i vores produktportefølje – osteklokken for Arla, Stryhns og Danish Crown’s leverpostejslåg og Graastens salatbægre.

Pack Plast A/S:

  • Ejer Peter Lund
  • Beskæftiger 15 medarbejdere
  • Domicil på Haraldsvej 17, 8960 Randers SØ, 6.000 m2 fordelt på administration, produktion og lager

Domicil

Flotte omgivelser bidrager til god stemning og atmosfære.

Når plastfolie (råvare i produktionen) rulles ud, danner den i bevægelsen bløde, organiske former. Med dette som afsæt formgav Randers Arkitekten i 2013 linjerne for en omfattende renovering og ombygning.

Den karakteristiske form udspringer fra en bænk i foyeren, løfter sig op i fem meter lofthøjde ved indgangen og slutter i bænk i kantinen. Sorthvide grafiske aftryk pryder væggene sammen med farverige malerier, skabt af lokale kunstnere.

Et klinisk indslusningsrum til produktionen er endvidere en del af ombygningen og gør det muligt at fremvise produktion og kvalitetskontrol til gæster i huset.

Den nye bygning og indretning byder velkommen. Den understreger vores store indsats for at skabe gode relationer i alle sammenhænge – fra kunder og leverandører til medarbejdere.

Vi skaber klassikere i termoformet plast.