Produktudvikling

Ofte er det umulige muligt. Det handler om at tænke i helheder, i løsninger og potentialer frem for begrænsninger – hos Pack Plast er vi parate til at satse samme med dig.

Historien

Pack Plast er etableret i 1987 og har rødder i den lokale Joni Emballage A/S (i dag RPC Superfos). Virksomheden har således været med til at danne et solidt fundament for en stærk klynge af virksomheder inden for plast, der opstået lokalt i løbet af de seneste 30 år.

Det hele begyndte med plastemballage til lamper og har siden udviklet sig til, at Pack Plast i dag er højtspecialiseret inden for skræddersyede emner til fødevareindustrien, formet ved hjælp af vakuum og trykluft. Tværgående samarbejder med andre lokale inden for branchen, maskinbyggere m.m. gør os til en stærk samarbejdspartner på komplette løsninger.

Ejer Peter Lund har drevet Pack Plast efter nogle helt klare principper, siden han 25 år gammel overtog virksomheden i 1991 med sin far, Aage Lund, som medejer (han trådte tilbage i 2002).

Det er principper om konstant at udvikle – udvikle nye produkter sammen med kunderne, udvikle medarbejderne og udvikle virksomheden.

Omsat til virkelighed handler det om at turde en høj grad af involvering allerede på idéstadiet. Peter Lund har altid været tæt på kunderne, og gerne helt nede i maskinrummet, for at optimere og forbedre den samlede løsning. Denne metode har banet vejen for stærke partnerskaber og loyale relationer.

En virksomhedskultur der i Pack Plast bæres på vej med stramt fokus på kvalitet i alle sammenhænge, godt arbejdsmiljø, medarbejderpleje samt investering i ny teknologi og maskiner.

Dette er igennem årene blandt andet blevet honoreret med Børsens Gazellepris i 1998, 1999 og i 2014.

”Plast er et foranderligt materiale, som kræver, at vi er kvalitetsbevidste. Ensartet kvalitet er alfa omega. Og på det område, er vi nok lidt nørdede.”


– Ejer Peter Lund

Et låg kan gøre en verden til forskel.