Produktudvikling

Ofte er det umulige muligt. Det handler om at tænke i helheder, i løsninger og potentialer frem for begrænsninger – hos Pack Plast er vi parate til at satse samme med dig.

Bægreleverandør og maskinleverandør skal kunne tale sammen

– Mills

”Design af bægre er blot én side af udviklingsprojektet, de skal også fungere i et produktionsapparat – og ikke mindst for vores forbrugere. Alle dele arbejder vi parallelt med i forhold til lanceringsdatoen. Det er en kompleks proces; der bliver installeret nye produktionslinjer, gammelt afsluttes og nyt startes op. Timingen er altafgørende,” forklarer Lars Christian Hilden, fabrikschef ved Mills i Norge.

Hurtige tilbagemeldinger fra en effektiv organisation er noget af det Lars Christian Hilden sætter størst pris på. Og det er netop, hvad han får fra Pack Plast. ”Vi ønsker en hurtig fremdrift i et sådan projekt. Vi kan ikke forholde os til tunge og langsomtgående organisationer eller mange forskellige afdelinger. Det forstår Pack Plast.”

Pack Plast er således i dialog med Mills’ maskinleverandører i et sådant udviklingsprojekt – ”de imødekommer alle udfordringer så vidt muligt inden, vi skal starte op. Det er absolut en vigtigt del, at bægerleverandør og maskinleverandør har tæt kontakt,” lyder det fra ham.

Kunsten er at få det til at fungere i praksis

– Senior Vice President ved Vega Salmon GmbH Peter Luxhøi

”Tingene starter i USA. Her ser vi en tendens, hvor restauranterne bliver mindre og uden frysere. Det betyder, at vi skal levere frosne varer ind på køl,” forklarer Senior Vice President ved Vega Salmon GmbH Peter Luxhøi.

Det var således nødvendigt at udvikle emballagen i tæt samspil med Pack Plast.

”Kunderne får fisken i frossen tilstand i de nye bakker, som sættes direkte i køleskabet. Bakkens design sikrer, at den tør op uden at svuppe i vand. Derefter er den let at tage ud af emballagen og lægge ned på en rist.” Convinience og apperance er alt, når man handler med et dyrt, eksklusivt produkt, forklarer han. ”Kunsten er, at få det til at fungere i praksis, og det er noget af det, Pack Plast kan.”

”Emballagen er alt. Det er den, vi taler igennem til kunden.”

– Senior Vice President ved Vega Salmon GmbH Peter Luxhøi